Over Horecakruiden.nl

De voordelen van Horecakruiden.nl

  • GRATIS verzending vanaf €30 binnen Nederland
  • Ontvang een GRATIS verrassing
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
  • De beste kwaliteitsgarantie

Over horecakruiden.nl

Al meer dan 60 jaar produceren wij producten van een hoog kwaliteitsniveau.
Door samenstelling van de allerbeste ingrediënten leveren we de basis voor een smaakvol resultaat.
Horecakruiden levert tevens producten met allergenenvrije kruiden/specerijen.

Horecakruiden.nl is het handelsmerk van Setz-Apart Specerijen b.v. een familiebedrijf sinds 1961 die al meer dan 60 jaar alle facetten van de specerijen/kruiden wereld kent.
We leveren hoofdzakelijk  aan grootverbruikers.

Voor de kok van deze tijd

Omdat onze kennis en liefde voor specerijen en kruiden enorm groot is, weten we precies waar we de beste kwaliteit kunnen halen. Al onze producten zijn dan ook afgestemd op de hoge eisen van de smaakbewuste kok van deze tijd.

Allergenenvrij

Over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden dat mensen met een voedselallergie ook moeten kunnen genieten van een smaakvolle maaltijd. Vandaar dat wij in 1997 als eerste specerijen/kruiden bedrijf in Nederland een goed bewaakte allergenenvrije kruiden/specerijen lijn hebben opgezet.

Bewaking:

In de huidige wereld is de kwaliteit/houdbaarheidsbewaking niet meer weg te denken. Middels een automatiseringssysteem kunnen wij van iedere binnenkomende en uitgaande producten en/of producties de componenten traceren.

We zijn benieuwd wat u van onze webshop vindt en zien je opmerkingen, ideeën of tips graag per mail tegemoet.  Contactformulier